Úsmev ako dar organizuje finančnú zbierku, pre každého darcu máme malý darček

12.09.2011 00:17

Image

Spoločnosť priateľov detí z  detských domovov Úsmev ako dar každoročne organizuje verejnú finančnú zbierku na podporu činnosti spoločnosti. Tentoraz bude zbierka prebiehať netradične. Každý, kto prispeje 50 centami, dostane od našich dobrovoľníkov malý darček v  podobe balíčka s  EGO sušienkami a snehulkami, ktoré nám darovala spoločnosť IDC Holding, a.s..

Zbierka bude prebiehať od 12. do 24. septembra v  Bratislave, Trnave, Nitre, Banskej Bystrici, Prievizdi, Košiciach a skončí sa v  Žiline. Odštartujeme ju v  Bratislave 12. 9. a až do 15. 9 môžete stretnúť na Obchodnej ulici nášho čerta a anjela ako aj dobrovoľníkov označených červenými tričkami s logom spoločnosti Úsmev ako dar. Budú tam v čase od 11,00 do 18,00. Zdržovať sa budú tiež v nákupnom centre Eurovea  od 12. do 16. septembra. Pokračujeme 13. – 14. 9. v Trnave, nasledujúci deň t.j. 15. a 16. 9  budeme v Nitre. Východné  Slovensko sa pripojí k zbierke 14. septembra v Košiciach. Zbierka sa potom presunie na stredné Slovensko do Banskej Bystrice, kde bude prebiehať v dňoch od 19. do 20. septembra, v Prievidzi môžete stretnúť našich dobrovoľníkov 21. a 22. 9. V Žiline sa uvidíme 23. a 24. septembra pred Cerrefourom.

Výťažok celej zbierky bude použitý na činnosť spoločnosti Úsmev ako dar, na aktivity pre deti z detských domovov a  náhradných rodín, na vzdelávanie a podporu náhradného rodičovstva na Slovensku a  pomoc rodinám v kríze. Každý cent z finančných darov nám umožní poskytnúť našim cieľovým skupinám kvalitnú pomoc a pokračovať v realizovaní dlhodobých projektov na podporu ohrozených detí a ich rodín.
 
Vopred ďakujeme všetkým, ktorí sa rozhodnú prispieť nám :-) 
Image
Autor: Úsmev ako dar