Street Art Polus pokračuje a bude mať svojho Mikuláša

06.12.2010 09:56

Polus City Center nedávno oslávil 10. výročie svojej existencie, ku ktorému pripravil veľkolepú  narodeninovú show v duchu pouličného umenia a zábavy. Tá  však zďaleka nekončí! V rámci tohto významného medzníka pripravil až do Vianoc skutočnú lahôdku – projekt Street Art v Poluse. Vďaka nemu sa budú môcť návštevníci opäť ponoriť do atmosféry pouličného umenia, uvidieť zaujímavé atrakcie, zapojiť sa do rôznych súťaží či workshopov.  

Najbližšie podujatie Street Art Mikuláš sa uskutoční v pondelok 6.12.2010 od 15.00 h do 19.00 h, na ktorom pre n.o. Úsmev ako dar dobročinne vystúpia Monika Bagárová, Robo Opatovský a Denis Lacho. Fanúšikovia Fredieho Mercuryho si na svoje prídu vďaka jeho imitátorovi Petrovi Pačutovi a kto má rád piesne Michaela Jacksona, určite nepohrdne vystúpením ďalšieho imitátora Pavla Janáka. Podujatie obohatia aj workshopy Slovenskej chránenej dielne a Pracovno-socializačného centra Impulz. Vďaka nim sa môžu záujemcovia zapojiť do maľby na sklo alebo hodváb. Tak, ako prvé podujatie, aj toto so sebou prinesie ukážky umení rôznych umelcov - portrétistu, klauna či huslistu. Uličky Polusu navyše ozdobia známe postavičky bratislavských ulíc -  živé sochy Mozarta a Čumila, či jedinečná Žena fontána.   

Návštevníci sa však môžu tešiť aj na Mikuláša! Tanečník Peter Modrovský bude od 15.00 h do 16.00 v kostýme Mikuláša vyberať dobrovoľné  príspevky pre n.o. Úsmev ako dar. Veríme, že najmä deti poteší jeho prítomnosť, vďaka ktorej sa im tento sviatok ešte viac skrášli.

Street Art podujatia v Poluse budú pokračovať aj 10., 17. a 22. decembra. Počas nich známe osobnosti vystúpia pre Úsmev ako dar a dobrovoľníkom úsmevu pohybujúcim sa v priestoroch tohto nákupného centra budete môcť ľubovoľnou sumou prispieť na celoročné aktivity s deťmi a rodinami v kríze.

10. decembra vás Street Art programom bude sprevádzať moderátor Richard Vrablec. Okrem Street Art Vianočnej kalsiky sa od 17:00 do 18:30 môžete tešiť aj na vystúpenie Márie Čírovej. Zároveň si od nás v priestoroch Polusu budete môcť zakúpiť aj Lampióny šťastia, ktoré budeme spoločne vypúšťať v piatok 17. decembra 2010. V rovnakom čase sa 17. decembra predstavia: Kristína, Samo Tomeček a Trjaf a 22. decembra Radošínské naivné divadlo. 17. decembra vás bude Street Art programom sprevádzať Miro a 22. decembra Veronika Hatala.

Zdroj: Medialne.sk a Polus City Center