Staňte sa reprezentantmi svojej krajiny v Európskom parlamente

05.11.2010 22:51

Počas Európskeho fóra dobrovoľníctva sa 3. decembra 2010 v Strasbourgu uskutoční súťaž. Organizácie môžu predstaviť jednu z najvýznamnejších dobrovoľníckych činov, a tým predstaviť dobrovoľníctvo vo svojej krajine. Súťaže sa môže zúčastniť ktokoľvek, takže neváhajte a zapojte sa. Ak budete úspešní, svoju prezentáciu predstavíte priamo na podujatí.

A nielen to, FFBA (Fédération Française du Bénévolat et de la Vie Associative) - organizácia, ktorá podujatie organizuje, Vám za víťaznú prezentáciu zaplatí poplatok až do výšky 350 €. Jediné, čo musíte urobiť je, že pošlete svoju Powerpointovú prezentáciu na emailovú adresu:emmanuel@benevolat.org.  

Hodnotiaca komisia vyberie dve prezentácie z každej členskej krajiny EU. Do hlasovania sa však bude môcť zapojiť aj verejnosť. Dva týždne pred Európskym fórom dobrovoľníctva budú totiž na špeciálnej webovej stránke k tomuto projektu zverejnené všetky prezentácie zaradené do súťaže a ktokoľvek sa bude môcť zapojiť do hlasovania. Takže ak sa do súťaže zapojíte, budete môcť všetkých svojich priateľov, kolegov a priaznivcov požiadať, aby za vás hlasovali.  

Viac informácií nájdete na https://www.benevolat.eu/en/index.php    

Zdroj: www.dobrovolnictvo.sk