Prázdninový klub pre deti a mládež plný talentov

04.07.2012 14:51

Prvý prázdninový klub pre deti a mládež sa niesol v znamení spoločenských hier a hľadaní nových talentov. Zatiaľ čo Pali, Linda a menšie deti spolu hrali najpopulárnejšiu spoločenskú hru pre malých i veľkých Človeče nehnevaj sa! a Linda s Dankoiu s Diankou sa s deťmi hrali iné no nemej zaujímavé hry, Janka, Zuzka a Ja sme v druhom klube s deťmi robili zaujímavé aktivity na sebaprezentáciu. 

Deti dostali čas na prípravu obrázkov, básničiek, pesničiek, či hovorené slovo, ktoré nám "obchodníkom" mali odprezentovať.

Vďaka tejto aktivite sme zistili, že Kika rada píše básne a že spolu s Dominikou a Sabinkou radi spievajú. O speváckych kvalitách sme sa mali možnosť presvedčiť na vlastné uši, lebo spomínaná svieža trojka nám zaspievala známu pesničku si sám od speváčky Tiny. No ani chalani sa nedali zahambiť. Tak napríklad Karol nie je len donrým futbnalistom, ale aj veľkým milovníkom čerešní. Ja zase obľubujem jahody, ale to len tak na okraj.

Podstatné je, že deťom sa v našom klube páčilo a že spolu s nami strávili príjemný prázdninový deň. Tak neváhajte a pridajte sa k nám. Spoločne ukážem deťom, že leto sa dá tráviť aj inak. Tešia sa na teba tvoji Foortuňáci. :-)
Text: Jaroslav Filo
Foto: Jaroslav Filo a Zuzka Spiessová