Na tohtoročnom vianočnom benefičnom koncerte aj celosvetová premiera skladby Sme oceán

15.12.2011 00:47

BRATISLAVA - Už tento piatok 16. decembra 2011 zavíta do Incheby viac ako 800 detí z detských domovov, krízových centier, náhradných a sociálne znevýhodnených rodín z celého Slovenska aby si vychutnali 29. vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar. Pípravy na koncert sú v plnom prúde. Deti sa môžu tešiť na známe osobnosti ako Adela Banášová, Matej "Sajfa" Cifra, Roman Juraško, Katka Brychtová, Majo Miazga, Juraj Kemka, Dano Dangl, Robo Jakab, Richard Stanke, Lukáš Latinák, Roman Pomajbo, Laci Strike, Vidiek, Mirka Partlová, Peter Cmorík, A.M.O., Miro Jaroš, Dominika Mirgová a ďalší.

 Spolu s nimi na pódiu vystúpia aj deti z detských domov, ktoré budú mať opäť možnosť ukázať svoj talent. Tohtoročným hitom koncertu bude nepochybne celosvetová premiera skladby Sme oceán (We are the world), ktorú exkluzívne pre tento koncert naspievali deti z detských domovov a ktorú si môžete exkluzívne vypočuť TU. Nuž a ako by to bolo keby sme aj tento rok nepokúsili o zaujímavý rekord. 

Na príprave a realizácii koncertu sa výraznou mierou podieľajú aj dobrovoľníci našej spoločnosti z celého Slovenska. Ich úlohou je nie len sprevádzanie detí počas koncertu, ale aj usádzanie ľudí pred začatím koncertu, príprava stravy, či balenie balíčkov v centrále našej spoločnosti. Do príprav koncertu sa každoročne zapája aj náš anjelsky tím. Sme radi, že môžeme pomôcť pri realizácii tohto zaujímavého vianočného podujatia, ktoré je najstarším charitatívny programom v bývalom Československu. Ja osobne to vnímam ako odmenu za naše celoročné aktivity pre deti a mládež. Po druhý krát sme dostali možnosť zobrať na koncert aj naše deti, ktoré sa naň už veľmi tešia.

Úsmeváci aj režiséri koncertu si aj tento rok dali na príprave koncertu veľmi záležať a veria, že sa Vám bude páčiť. Motto tohtoročného koncertu je "...aby každé dieťa malo pdo stromčekom rodinu". K jeho naplneniu môžete napomôcť aj vy jednoduchým zaslaním darcovskej SMS správy v tvare DMS USMEV na číslo 877 v sume 1,- EuroZáznam z koncertu si môžete pozrieť na Štedrý deň o 13:50 na Jednotke Slovenskej televízie.

Program koncertu nájdete TU.

Autor: Jaroslav Filo