Do akcie Pomôžme deťom s úsmevom sa zapojí aj náš anjelsky tím (aktualizované)

10.08.2010 18:11

Milí priatelia,

radi by sme Vás informovali o podujatí Pomôžme deťom s Úsmevom, ktoré po dobrej skúsenosti z minulého roka opäť organizuje Spoločnosť Úsmev ako dar. Bratislavská verejnosť a návštevníci hlavného mesta si v uliciach hlavného mesta môžu pochutiť na sladkostiach a zároveň pomôcť deťom a rodinám.

Každý, kto v dňoch 9.- 20. augusta podporí symbolickou sumou 50 centov Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, získa lízanku Chupa Chups od spoločnosti Perfetti Van Melle, alebo croissant či bake rolls 7 Days od spoločnosti Chipita Slovakia s.r.o.

Informačný stránok Spoločnosti Úsmevu ako dar nájdu záujemcovia na Kamennom námestí v Bratislave. Našich dobrovoľníkov však bude možné stretnúť aj v iných častiach mesta. V stánku a od dobrovoľníkov sa verejnosť dozvie viac aj o aktivitách, ktoré Spoločnosť z príspevkov podporí.

Aktualizované: Pokiaľ ste náš úsmevácky stánok nestihli navštíviť nemusíte byť sklamaný. Budúci týždeň (23. - 27. augusta) nás budete môcť násť pred budovou bratislavskej Hlavnej stanice a v rámci možností sa do tejto akcie zapojí aj náš anjelsky tím. Počas trvania tejto akcie na Kamennom námestí sme sa do nej zapojili v dňoch 13., 17., 18. a 20. augusta.

 

Jaroslav Filo a Úsmev ako dar