ČSOB Maratón - zmena organizácie dopravy

29.03.2012 13:33

Milé deti, vážení rodičia,
počas víkendového ČSOB maratónu v nedeľu 1. apríla v čase cca od 8:30 do 15:00 bude obmedzená premávka individuálnej a hromadnej dopravy. Uzávierky cestných komunikácií spôsobia aj výluku električkovej dopravy, ktoré budú premávať náhradnými trasami a kombinovanými linkami s prečíslením:

 

 

 

Linka č. 2 pôjde od Železničnej stanice Nové Mesto pôvodnou trasou po zastávku "Poštová", odkiaľ bude pokračovať cez Námestie SNP na zastávku "Kamenné námestie" a ďalej ako linka číslo 4 na Zlaté piesky.
Linka č. 4 pôjde zo Zlatých pieskov pôvodnou trasou po zastávku "Mariánska", odkiaľ bude pokračovať na zastávku "Námestie SNP" a ďalej ako linka číslo 2 na ŽST Nové mesto.
Linka č. 5 pôjde z Rače pôvodnou trasou po zastávku "Poštová", odkiaľ bude pokračovať na zastávku "Kamenné námestie" a ďalej ako linka číslo 9 do Ružinova. 
Linka č. 9 pôjde z Ružinova pôvodnou trasou po zastávku "Mariánka", odkiaľ bude pokračovať na zastávku "Námestie SNP" a ďalej ako linka čísloi 5 do Rače.
Namiesto električkových liniek 4, 5, a 9 bude počas výluky premávať náhradná autobusová linka X5 po trase: Dúbravka - Pri kríži, Saratovská, M. Sch. Trnavského, Karloveská, Botanická, Nábr. arm. gen. Svobodu, Staromestská, Suché mýto, Námestie SNP.
V centre je výstupište na zastávke električiek „Kamenné nám.“ na Špitálskej. Nástupište linky X5 je priamo na zastávke električiek „Námestie SNP“.
Autobusy zastavia v Dúbravke a Karlovej Vsi na zastávkach označených tabuľkou „X5“, zvyčajne na úrovni zastávok električiek (okrem zastávok „Karlova Ves“ a „Jurigovo nám.“), ako aj na zastávke „Zochova“ na Staromestskej ulici.
Zmeny sa dotknú aj autobusovej linky číslo 83, ktorá v smere do Petržlaky pôjde medzi zastávkami „Zochova“ a „Hálova“ obchádzkou (neobslúži zastávky „Aupark“, "Dvory“). Na náhradnej trase autobusy zastavia na Rusovskej ceste, na zastávkach „Kremnická“ a „Záporožská“.
Informácie o ďalších obmedzeniach autobusovej dopravy počas maratónu nájdete TU.
Anjelsky tím Fun Club Fortuna