Ako nás môžete podporiť

19.06.2011 16:07

Spoločnosť Úsmev ako dar je najstaršou a najväčšou dobrovoľníckou mimovládnou organizáciou pre podporu detí žijúcich v detských domovoch, krízových centrách, náhradných rodinách a rodinách v kríze a občianskym združením s celoslovenskou pôsobnosťou registrovaným na Ministerstve vnútra SR. Svoju víziu, aby každé dieťa malo rodinu ... svoju vlastnú, príbuznú alebo náhradnú by však nemohla realizovať bez podpori štedrých a obetavých darcov, ktorým touto cestou ĎAKUJEME!

Akým spôsobom môžete podporiť aktivity Spoločnosti Úsmev ako dar?

 Prispením dobrovoľníkom v uliciach vášho mesta počas verejnej celoslovenskej finančnej zbierky 1 deň úsmevu.
 Zaslaním SMS správy v tvare DMS USMEV na číslo 877. Cena 1 SMS je 1,- Euro. Darcovské SMS správy ním môžete posielať spravidla od začiatku mája do konca decembra. Viac info na www.darcovskasms.sk.
 Zaslaním finančných prostriedkov na účet spoločnosti - 4040 029 105 / 3100 (Ľudová banka).

Prostredníctvom zbierky stravných lístkov, ktoré budú použité na nákup občerstvenia, zaplatenie stravy pre deti v rámci letných rozvojových projektov, jednodňových aj víkendových podujatí, každoročne uskutočňovaných v spolupráci s dobrovoľníkmi pre deti z detských domovov, náhradných a sociálne zneváhodnených rodín, prípadne ako prvá pomoc pre mladých dospleých po odchode z detského domova, kedy im pomáhame preklenúť obdobie do prvej výplaty. Aj Vy sa môžete stať súčasťou dobrej veci a spríjemniť deťom ich pobyt v letnom tábore. Stačí, ak vo Vašej spoločnosti zorganizujete zbierku stravných lístkov, do ktorej sa môžu zapojiť Vaši zamestnanci a kolegovia. Nezáleží na množstve lístkov, ale na ochote pomôcť. V prípade Vášho záujmu Vám podrobnosti radi vysvetlíme.

■ Kúpou tričiek a reklamných predmetov cez Shirtinator.sk - 25% z ceny produktu poputuje na projekty našej spoločnosti.
■ Materiálnou pomocou (chladnička, práčka, ... môžu byť aj použité v dobrom stave) – účelová pomoc pre mladých dospelých po odchode z detského domova - SOS program, ako aj rôzne hračky, výtvarné a športové potreby... pre naše centrá pomoci.
■ Pomocou pri dostavbe krízového strediska Dorka v Košiciach.

■ Pomocou pri dobrovoľníckych aktivitách našej spoločnosti. 

Zbierka stravných lístkov - kontakty:

Bratislava - Adriana Sisiková: 02/638 152 08, 0903 781 772
Košice - Rado Dráb: 055 / 230 4401, 0903 630 505

 

ĎAKUJEME!