Vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar

29.11.2010 18:11

Milé deti, vážená rodičia,
v piatok 3. decembra 2010 sa v cirkusovom šapitó na Tyršovom nábreží pri Divadle Aréna uskutoční 28. vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar, na ktorom s
polu s deťmi z detských domovov a náhradných rodín budú vystupovať umelci ako Janko Kroner, Maroš Kramár, Petra Polnišová, Tomáš Maštalír, Mirka Partlová, Gabika Dzuríková, Ady Hajdu, Janko Slezák, Richard Stanke, Marián Labuda ml., Marián Labuda st., Nela Pocisková, Stanislav Dančiak, Martin Chodúr, Katarína Štumpfová a Matej Chren, skupina Fragile, Cigánski diabli, Jaro Bekr a tanečná skupina SPIN.

 

Keďže koncert sa koná v cirkusovom šapitó, príde aj kúzelník Jozef Talostan, brušná tanečnica a hltači ohňa MARSI a DRAK akrobati a tanečná skupina ExtravaDansa.

Moderovať budú dlhodobí spolupracovníci a podporovatelia Adela Banášová, Andrej Bičan, Matej „Sajfa“ Cifra a Katarína Brychtová.

 

Na tento koncert môžeme zobrať obmedzený počet detí, pričom nahlásené deti z organizačných dôvodov nemôžeme meniť.

Tím z vás, ktorí idú s nami na náš benefičný koncert oznamujeme, že v piatok 3. decembra 2010 sa pred Fortunou stretávame medzi 14:00 - 14:15 (v Petržalke musíme byť najneskôr o 15:00). Samotný koncert začína o 16:00.

 

Váš anjelsky tím