Vianočný klub pre deti a mládež plný prekvapení

20.12.2012 17:59

V stredu 19. decembra 2012 sme v priestoroch Klubu Katolíckej jednoty Slovenska realizovali posledné nízkoprahové aktivity v tomto roku, ktoré sa niesli v znamení blížiacich sa vianočných sviatkov. Po 15-tej hodine som sa spolu so Zuzkou Marčákovou, Simonkou, Kukou a Dominkou stretol v našom klube aby sme začali prípravy na Vianočnú party. Spoločne sme sa pustili do prípravy jednodubiek, krájania ovocia, či prípravy detského punču. Po 16-tej hodine sa k nám pridali aj Otto, Karol a Rišo, ktorínám pomohli s vianočnou výzdobou a prípravou hudobnej aparatúry. 

Krátko po pol piatej sa k nám pripojila aj Janka a pár minút pred piatou aj Zuzka Spiessová.

Náš vianočný klub o 17:00 krátkym príhovorom otvorila Zuzka Marčáková, ktorá po´dakovala všetkým za príjemné chvíle strávené pri našich aktivitách a pozvala všetkých na výborný punč. Program potom pokračoval stoličkovým tancom, ktorého výťazmi sa stali Dominika s Kikou a Rišo.

Nechýbali však ani ďalšie tanečné aktivity, či minidiskotéka. Počas celého večera sa o dobrú náladu staral aj DJ Otto, ktorý nám vyhrával klasické i vianočné songy. Okrem spomínaného punču si deti mohli pochutnať aj na ďžúsoch, jednohubkách, či obľúbených chipsoch.

Záver nášho klubu sa niesol v znamení vianočných darčekov, ktoré sme deťom priniesli vďaka spolupráci s kresťanskou Apoštolskou cirkvou. Až do poslednej chvíle nikto znás netušil, čo sa v tom ktorom balíčku nachádza. O to väčšia však bola radosť detí, ktorá sa v balíčkoch našla veci na oblečenie, hračky, školské i hygienické potreby, či sladkosti. Touto cestoou sa preto chceme poďakovať všetkým dobrým ľu´dom, ktorí tieto balíčky pripravili.

Naše poďakovanie patrí aj Pánu Bordáčovi za poskytnutie klubových priestorov, Úsmevu ako dar za poskytnutie občerstvenia a všetkým našim dobrovoľníkom, ktorí prispeli k realizácií nášho vianočného večierku. 

Šťastné a veselé vianoce všetkým. :-)

Text: Jaroslav Filo
Foto: Jaroslav Filo a Zuzana Spiessová

Fotogaléria

Diskusia

Neboli nájdené žiadne príspevky.