Vianočné trhy s úsmevom

05.12.2011 21:21

BRATISLAVA - Aj tento rok môžu záujemcovia navštíviť stánok Úsmevu ako dar na bratislavských Vianočných trhoch. Kto má záujem podporiť aktivity organizácie, jej stánok nájde na Hlavnom námestí – Františkánskom námestí, v dňoch od 5. do 11. decembra 2011 vždy od 10:00 do 20:00.

 

V stánku sa môže každý ponúknuť domácimi koláčikmi, pomôcť Úsmevu ako dar kúpou darčekov, ktoré vyrobili deti z detských domovov, alebo sa dozvedieť viac o programoch pomoci deťom v biologických rodinách, v detských domovoch a v náhradných rodinách. Nájde tu aj vianočné sviečky, pohľadnice s vianočným motívom, alebo si môže ozdobiť svoj vianočný stromček, či slávnostný stôl výrobkami z dielne detí z detských domovov.        

Finančné prostriedky získané predajom detských výrobkov na Vianočných trhoch, budú použité na rozvojové a vzdelávacie aktivity pre deti žijúce v detských domovoch, na vzdelávanie, podporu a pomoc rodinám v kríze ako aj na podporu náhradného rodičovstva na Slovensku. Tak neváhajte a navštívte náš stánok. 

             

Zdroj: www.vianocnetrhy.sk
Foto: Jaroslav Filo