Sv. Mikuláš nezabudol ani na Fortunu

28.12.2011 23:54

6. 12. sme už tradične aj my - Fortuňáci mohli privítať s radosťou vzácnu návštevu. Áno presne tak, ani Fortunu tento rok neobišiel Mikuláš so svojou vernou družinou - čertom, čerticou a anjelikmi. Vďaka obrovskej chuti pomôcť a ochote zapojiť sa  niekoľkých zamestnancov zo spoločnosti Dell, sa nám podarilo zorganizovať jednu z najkrajších akcií roka. Priestory našej klubovne sa postupne zapĺňali deťmi z celej Fortuny, keď zrazu všetci stíchli, dnu vošiel Mikuláš. Nadšenie a miestami aj strach sa niesol miestnosťou nie len z detských ale aj z dospeláckych tvárí.

Plné vrecia sladkostí a iných krásnych vecí však naznačovali, že odmenu si odnesie hádam každý. Jedinou podmienkou bolo klasicky odprezentovať – spev, tanec, básnička, aby si aj Mikuláš mohol odniesť odmenu za svoju ťažkú prácu v tento náročný deň. Prví odvážlivci, ktorí sa už nevedeli dočkať rýchlo odspievali alebo zarecitovali a hor sa na sladkosti. Aby toho nebolo málo, čakalo na deti aj niekoľko ďalších prekvapení, nečudo, o málu chvílu nám po klube lietalo niekoľko tigrov, spidermanov a princezien, na ktoré sa premenili deti vďaka šikovným rukám a farbičkám, o ktoré sa postarali úžasní „Delláci“. Zábavali sme sa všetci, nie len malí ale aj tí veľkí mali možnosť ukázať Mikulášovi a jeho posádke čo v nich tkvie.

Za skvelý večer a užasnú atmosféru sa všetci chceme nesmierne poďakovať „Dellákom“ a tak isto všetkým dobrovoľníkom, ktorí sa na tejto akcií podielali. Bolo nám spolu super a o rok sa vidíme opäť! 

        

Ďalšie fotky môžete nájsť na našom Facebooku.

Text: Lenka Lacová
Foto: Zuzana Spiessová