Na valentínskej párty si deti zaspievali aj karaoke

14.02.2012 23:41

V utorok 14. februára 2012 sme v priestoroch klubu Katolíckej jednoty Slovenska zorganizovali pre deti neopakovateľnú valentínsku párty. Prípravy na akciu začali od predpoludnia, kedy nám Erik z Úsmevu doniesol drobné občerstvenie a TV a DVD potrebné na sprevádzkovanie karaoke. Po tom čo nám Pán Bordáč z Katolíckej jednoty Slovenska odovzdal k dispozícii ich klubové priestory, pustili sme sa do zdobenia miestnosti.

Po 17-tej hodine postupne začali do klubu prichádzať deti, ktoré sa už na našu párty veľmi tešili.Náš DJ Otto sa pocelý čas staral o skvelú muziku, pri ktorej sme si aj poriadne zatancovali. 

Naše dobrovoľníčky si zase pre deti pripravili rôzne súťaže medzi ktorými nechýbal ani stoličkový tanec.

   

A keď sme deťom zapli naše karaoke neváhali ani sekundu a s chuťou si zapievali motoricky známe hity ako Včielka maja, Voda čo ma drží nad vodou, Holky z naší školky, Stužková, či Príbeh. 

   

A keď po skončení párty deti odišli, naše karaoke si vyskúšali aj naši dobrovoľníci.

V závere tohto článku treba úprimne poďakovať všetkým našim dobrovoľníkom, ako aj Erikovi, Milke Bezákovej a Zuzke Slezákovej z Úsmevu a Pánu Bordáčovi z Katolíckej jednoty Slovenska bez ktorých by sa táto super akcia nemohla zorganizovať.

Ďalšie fotografie z tejto akcie si môžete pozrieť TU.

Text: Jaroslav Filo
Foto: Anjelsky tím Fun Club Fortuna