Na Klube vysvedčení dostali deti malú odmenu

31.01.2012 21:57

Utorok 31. januára bol pre nás a naše deti veľmi výnimočný. V tento deň totiž deti dostali v škole polročné vysvedčenie a to bol ten správny čas na malú odmenu za ich prospech v škole. Nešlo o to či mal niekto jednotky, alebo päťky. Odmenu dostal každý kto nám ukázal svoje vysvedčenie. Vďaka Evke Bodnárovej a Zuzke Slezákovej z Úsmevu ako dar, knihkupectvu Panta Rhei a jeho zákazníkom sme naše deti mohli odmeniť nie len sladkou odmenou v podobe kroasantov, keksíkov a cukríkov ale aj peknými knižkami ako napríklad obrázkovým anglicko-slovenským slovníkom, encyklopédiami, či rozprávkovými knižkami.

  

A keďže do nášho klubu chodia aj škôlkári, pri odmeňovaní sme nezabudli ani na nie. Veď napokon ako by to bolo keby sme neodcenili ich škôlkárske vedomosti.

 

Avšak náš klub nebol iba o vysvedčeniach. S deťmi sme si zahrali vedomostné hry, čítali knihy, či maľovali rôzne obrázky. Skrátka deti sa v našom klube rozhodne nenudili.

 

Na záver tohto článku treba poďakovať našim anjelom Lenke, Zuzane a Danke za realizáciu tohto výnimočného klubu pre deti a mládež. Najbližšou akciou v našom klube je valentínska párty na ktorú sa už teraz všetci veľmi tešíme. Vy sa už zase určite tešíte na ďalšie fotky z tejto akcie ktoré nájdete vo fotogalérii na tejto stránke ako aj na našej Fun Page stránke na Facebooku. :-)

Text: Jaroslav Filo
Foto: Jaroslav Filo a Lenka Lacová