MDD na Mágio pláži a v historickej električke

30.05.2012 13:20

Milé deti, Vážení rodičia,
pri príležitosti Medzinárodňa detí pozývame deti na Mágio pláž v Sade Janka Kráľa, kde sa
1. júna od 09:00 do 17:00 uskutoční zaujímavé podujatie  Zaži pláž!, ktoré prostredníctvom súťaží, hier, športu a ďalších zábavných aktivít predstaví verejnosti činnosť detských a mládežníckych organizácií.

Program pripúravila Rada mládeže Slovenska, ktorá oslovila partnerské organizácie a priateľov, aby spoločne vytvorili program pre široké spektrum detí z Bratislavy. Ten je koncipovaný pre deti od materských škôl až po vysokoškolákov, rodičov, priateľov a každého, kto má chuť hrať sa, súťažiť a vyskúšať si v dobrej atmosfére aktivity, ktoré ponúkajú detské a mládežnícke organizácie s celoslovenskou pôsobnosťou.
Na vyše desiatich stanovištiach  budú môcť malí i veľkí maľovať, stavať hrady z piesku, strieľať z luku, súťažiť v slalome na ručných bicykloch, trénovať svoje zmysly alebo počúvať príbehy mladých dobrovoľníkov.

Program je celodenný, vstup je voľný, zúčastniť sa môže každý a zabrániť mu môže len nepriazeň počasia.

Na túto akciu plánujeme v popoludňajších hodinách (cca od 15:00 do 17:00) zobrať zopár detí, ktoré pravidelne navštevujú náš klub.

Dávame Vám však do pozornosti aj nevšednú jazdu historickou električkou DPMB ≠38, ktorá bude v tento deň premávvať centrom mesta každých 30 minút od 13:00 do 19:00. Viac informácii o jej premávke nájdete TU.

Jaroslav Filo a Lenka Lacová