Do prázdnin, alebo rozlúčka so školským rokom

31.07.2010 10:00

BRATISLAVA - Ani sme sa nenazdali a pred nami bol koniec školského roka. A tak sme dostali nápad, že pre naše deti spravíme karnevalové zábavno-súťažné popoludnie  na "ihrisku" pred našim klubom. Celá akcia sa mala uskutočniť v pondelok 28. júna tohto roka. Konečne prišlo dlho očakávané popoludnie. Z klubu sme rýchlo zobrali potrebné veci ako sú farby na tvár, kolky, pingpongovú loptičku, stôl, stoličky i dobrú náladu a program sa mohol začať.

Hoci sme deťom vraveli, aby si pripravili karnevalové masky, nakoniec sme museli improvizovať. Maľovanie na tvár malo u detí veľký úspech. Ale kým jedny maľovali na tvár, iní zase s deťmi súťažili o zaujímavé ceny. A neboli to hocijaké súťaže. Beh cez prekážky, prejdenie určitého úseku s pingpongovou loptičkou na lyžičke za 1 minútu bez toho, aby loptička spadla, skladanie obrázkov, či hľadanie čísel. To všetko boli súťaže, do ktorých sa naše deti mohli zapojiť. Každý kto sa do našich súťaží zapojil, dostal malú odmenu. 4 najlepší z každej disciplíny dostali "špeciálnu" cenu.

K dobrej nálade neodmysliteľne patrí aj hudba. Postarali sa o ňu Dušan a jeho partia. 

S pribúdajúcimi hodinami prišli na rad ďalšie súťaže. Ako prvý bol pripravený stoličkový tanec. 

A po ňom už nasledovali ďalšie hry a súťaže, do ktorých sa naše deti mohli zapojiť.

  

Žiaľ, čas plynul ako voda a naše zábavno-súťažní popoludnie dorazilo do cieľa. Deti si však z neho odnášali kopec spomienok, dobrú náladu a niekoľko vecných cien. 

A my sa už teraz tešíme na ďalšie akcie, ktoré pre naše deti pripravíme.

A aby som nezabudol. Ďalšie fotky z tejto akcie nájdete v našej fotogalérií.

 

Jaroslav Filo