Dni dobrovoľníctva 2012 na Fortune (Aktualizované)

17.09.2012 11:04

BRATISLAVAV dňoch 21. a 22. septembra 2012 Vás srdečne pozývame na Dni dobrovoľníctva 2012 na Fortune, ktoré organizujeme v spolupráci s OZ C.A.R.D.O. a ubytovňou Fortuna. Po oba dni sa od 10:00 do 18:00 môžete zapojiť do nasledovných aktivít:

- voľnočasové aktivity pre deti a mládež
- vyčistenie okolie ubytovne od neporiadku
- revitalizáciu detského ihriska
- vybudovanie cykoodráhy
- úpravu spoločných priestorov ubytovne
- zariaďovanie mládežníckeho klubu

Všetkým záujemcom o dobrovoľníctvo radi poskytneme informácie o nás a našich aktivitách. Tak neváhajte a pridajte sa k nám. Zmena je len v našich rukách. :-)

Slávnostné otvorenie dní dobrovoľníctva:

V mene OZ C.A.R.D.O. Vás srdečne pozývame na slávnostné otvorenie Dní dobrovoľníctva 2012, ktoré sa uskutoční v piatok 21. 09. 2012 o 10:00 na Primaciálnom námestí v Bratislave. Nezištnú ochotu pomáhať svojou prítomnosťou podporia aj námestníčka primátora Petra Nagyová-Džerengová, europoslankyne Anna Záborská a Katarína Neveďalová, splnomocnenec vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti Filip Vagač, ale aj ambasádor Európskeho roku aktívneho starnutia a solidarity medzi generáciami Jozef Mikloško.

V skratke:

Štvrtý ročník Dní dobrovoľníctva prináša možnosť zapojiť širokú verejnosť do zmysluplných a nezištných aktivít na celom Slovensku. V roku 2011 sa na Fortune toto podujatie konalo po prvý krát a celkovo sa doňho zapojilo 47 dobrovoľníkov, ktorí spolu odpracovali 355,5 dobrovoľníckych hodín.

Anjelsky tím Fun Club Fortuna