Naj... Deň detí na Fortune i v Poluse

05.06.2011 16:44

BRATISLAVA - V sobotu 4. júna 2011 sme pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pripravili zábavno-súťažný deň pre malých i veľkých. Dopoludňajší program pozostával zo zaujímavých hier a súťaží. Deti si mohli vyskúšať beh cez prekážky, skákanie cze švihadlo a iné nemenej zaujímavé aktivity, v ktorých išlo predovšetkým o zábavu a dobrú náladu, ktorú spestrila aj skvelá muzika. Na konci sme deti odmenili zaujímavými cenami.

Popoludní sme sa presunuli do Polusu, kde s k nám pridali aj ostatní členovia nášho tímu. O 14-tej hodine mohli deti vzhliadnuť súťaž lezúňov. Deti sa medzitým presunuli do pekárničky v Carefure, kde si mohli upiecť chutné koláčiky.

  

Maťo, Karol, Jojo, Otto a Rišo si zatiaľ zahrali zaujímavú interaktívnu spoločenskú hru Osadníci z Katanu, ktorá nás nesmierne zaujala. V tejto napínavej hre sa nakoniec podarilo zvíťaziť Maťovi. Katka so Sabinkou si prezmenu zahrali jeden z hlavolamov. Jeho cieľom bolo získať čo najviac diamantov a na hracej ploche poskaldať rôzne geometrické tvary.

Po 16-tej hodine si deti mohli zatancovať s tanečníkmi ako je Jaro Bekr alebo Peter Modrovký. Potom si Renátka, Sabinka, ako aj naša anjelka Danka zatancovali brušné tance.

 

V Minidiskoshow sme si zatancovali pri tých najznámejších svetových hitoch a Lulko, Dalibor, Renátka a Sabinka sa aj vďaka Romanovi Volákovi sa možno raz stanú najlepšími karatistami.

S rodinou Hlbockou si Renátka, Sabinka a Lulko zaspievali známu pesničku Tancuj, Tancuj vykrúcaj - vypočuť si ju môžete TU. A hoci hlavnú cenu - týždenný pobyt v bilingválnom tábore nakoniec neyhrali, Sabinke sa predsa len ušlo pekné 3. miesto. 

Menšie deti - Katka, Renátka, Sabinka, Lulko i Dalibor si nechali pomaľovať tváre a spolu s ostatnými deťmi sa odfotili s Romanom Volákom a inými nemenej zaujímavými účinkujúcimi.

 

V Poluse nechýbal ani stánok našej spoločnosti, kde mohli návštevníci prispieť na podporu našej myšlienky ...aby každé dieťa malo rodinu. Čas plynul ako voda a program k medzinárodnému dňu detí sa skončil. A tak sme sa s deťmi pobrali domov plní spomienok a zaujímavých cien a už teraz sa tešíme na ďalšie aktivity.

Poznámka: Dopoludňajšie hry súťže sa nám z ddôvodu chýbajúce fotoaparátu nepodarili zdokumentovať.

Text a foto: Jaroslav Filo.