Olympiáda nízkoprahov (doplnené)

07.02.2012 18:26

Pri príležitosti konania sa letných olympijských hier pripravuje náš nízkoprahový klub Fun Club Fortuna ,,Spoločný víkend olympijských hier nízkoprahov". Akcia je určená pre deti a mládež bratislavských nízkoprahov. S pomocou našich dobrovoľníkov by sme chceli pripraviť pre všetky deti našich vašich nízkoprahov deň športových hier, súťaží, pretekov, zápasov a i. na spôsob olympiády, tzn., že budú pripravené aj medaile, víťazné poháre, diplomy, sladké odmeny a pod.

„Týmto by sme chceli podporiť detské športové talenty, rozvíjať záujem o šport a pohybové hry u detí, vytvoriť nové priateľstvá a spoluprácu medzi deťmi a našimi nízkoprahmi  a samozrejme priblížiť všetkým veľkolepú atmosféru letných olympijských hier:) 

Ak by ste mali záujem zúčastniť sa s nami tohto výnimočného dňa, prípadne pomôcť s organizáciou, budeme nadšení“, hovorí naša anjelka Zuzka Marčáková.

Preto by sme touto cestou chceli pozvať na toto podujatie aj ostatné nízkoprahy v rámci Bratislavy. V prípade Vašej účasti, nám pošlite vyplnenú prihlášku (počet detí a pomocných organizátorov, disciplíny ktorých sa hodláte zapojiť...) najnesjkôr do 31. mája 2012 e-mailom na funclubfortuna@gmail.com, aby sme dokázali všetko dobre pripraviť.

Chceli by ste byť partnermi tohto podujatia, alebo nám pomôcť pri jeho organizovaní? Ak áno, kontaktujte nás na vyššie uvedenú e-mailovú adresu. 

Ďalšie informácie o olympiáde nízkoprahov nájdete na www.ohnizkoprahov.webnode.sk.

Anjelsky tím Fun Club Fortuna

Stiahnite si: 

- Prihláška na Olympiádu
- Pokyny k vyplneniu prihlášky