Ako sme zdobili klub vianočnými ozdobami

29.11.2012 23:46

Je štvrtok 29. novembra 17:00. Začína sa Klub voľnočasových aktivít a vo vzduchu je cítiť tajomnú atmosféru. Blížia sa Vianoce a tak prišiel čas na vianočnú výzdobu klubu ktorej hlavnou koordinátorkou bola naša Zuzka za pomoci nových i skalných dobrovoľníkov Anetky, Pauli, Jarisa, Viktora a praktikantky Ivky. Náš klub sa postupne zaplnil rôznymi krabicami s ozdobami, ktoré sme mali v pláne použiť. Ale vianočných dekorácii nikdy nie je toľko, aby ich nemohlo byť ešte o kúsok viac.

Tímto heslom sa riadili aj naše deti, ktoré sa s chuťou pustili  do výroby vianočných ozdôb z papiera. A zatiaľ čo nám menšie deti Sebastián, Renátka, či Sabinka vyfarbovali papieorvé ozdoby, Kika, Dominika, Lukáš i Veronika nám pomáhali pri zdobení klubu. Vešali vianočné sveta na okná, ktoré potom zdobili rôznymi dekoráciami.

Keď Viktor slávnostne zavesil vianočný stromček, pustili sme sa spolu s deťmi do jeho zdobenia. Vianočné svetlá, reťaže a iné dekorácie postupne pribúdali na pôvodne čistozelenom stromčeku. A to nie len na veľkom, ale aj menšom stromčeku, ktorý spolu s krabicou na dobrovoľnícku poštu stráži náš vianočný maco.

Tento rok sme rozšírili vianočnú výzdobu aj do priestorov mládežníckeho klubu. Je síce trošku skromnejšia, ale rovnako pekná ako v detskom klube.

Náš klub však nebol iba o vianočnej výzdobe. Starší chalani trávili čas počúvaním hudby a pozeraním zaujímavého filmu. A keďže klubová výzdoba sa vydarila môžeme si spoločne položiť otázku Co pak asi dostanem od Jéžiška? Co pak nám letos nadelí?  Odpoveď sa možno dozvieme už na Mikuláša. :-)

Text a foto: Jaroslav Filo

Diskusia

Dátum: 30.11.2012

Vložil: Zuzana S.

Titulok: dakovacka

Deti sa nam krasne zapojili do tejto aktivity za co im velmi pekne dakujem a samozrejme aj dobrovolnikom :))