Radšej zober „Loptu ako Drogu“ v podaní Fun Club Fortuny a oz. Ichtys

26.10.2012 11:15

Štvrtok 25. októbra sa pre nás niesol v športovom duchu. Naše klubové priestory sme totiž zamenili za futbalové ihrisko a počítače za futbalovú loptu. Naša futbalová sedmička sa totiž stretla s Ichtysom, aby spolu v areáli základnej školy Pri kríži odohrali priateľský futbalový zápas. 

 

Futbalové zápolenie začalo o 17:30 kedy skúsený rozhodca Viktor odpískal a Dúbravka s Devínskou Novou Vsou sa s chuťou pustili do boja o víťazstvo. O úvodný gól sa postaral Rišo, vďaka ktorému sme boli niekoľko krát vo vedení. Ichtysáci sa však nevzdávali a zásluhou Šiša skórovali a postupom času sa dostávali do vedenia. Šťastena sa od nás začala postupne odvracať a tak sme v závere prvého polčasu prehrávali 4:7.

A zatiaľ čo sa hráči oboch tímov snažili o víťazstvo, ľudia na tribúne s napätím sledovali a komentovali každý pohyb na ihrisku...

Náš tím to však nezlomilo a v druhej polovici zápasu sa niekoľkokrát pokúsil o zvrátenie výsledku. Ichtysáci sa však ukázali zdatnejším súperom a aj napriek Rišovým a Karolovým gólom sa nám už nepodarilo dostať do vedenia. A hoci naši chlapci hrali až do poslednej minúty na maximum, Dúbravka nakoniec prehrala nad Devínskou Novou Vsou 10:16..

Dievčatá na ihrisku? Žiadna novinka

Hráčsku základňu tvorili v našom tíme iba chalani, v súperovom tíme však bolo možné nájsť aj zopár dievčat. Fortuňácke mužstvo tvorili skúsení hráči ako Karol, Timo, Piťuka, Adam, Lukáš a brankár Otto. Ichtysáci mali v mužstve chalanov Šiša, Kubka, Janka, Kuba, Roba a Alika a baby Mišku, Majdu a Nelu. Zápas trval 2 x 20 minút a v každom mužstve boli 4 hráči a 1 brankár. A hoci víťaz mohol byť len jeden, na oba tímy čakala po skončení zápasu sladká odmena.
 

Gólová bilancia

FC Fortuna

Karol

Rišo

Timo

Piťuka

Adam

Lukáš

/

/

/

3

7

0

0

0

0

/

/

/

OZ Ichtys

Šišo

Kubko

Miška

Janko

Majda

Kubo

Robo

Alik

Nela

7

1

2

0

0

2

2

0

2


Ďakujeme našim súperom a všetkým zúčastneným za kvalitné vystúpenie na našej pôde a pravú futbalovú atmosféru a už teraz sa tešíme na vašu výzvu do budúcnosti.

Športové aktivity sú jednou z možností efektívneho trávenia voľného času. Rozvíjajú športového ducha, učia deti tímovosti a vzájomnej spolupráci a sú prevenciou proti kriminalite a drogám. Aj preto chceme v takýchto aktivitách pokračovať aj naďalej. Sledujte náš web i facebook, kde Vás o takýchto akciách budeme včas informovať.

Text: Jaroslav Filo a Lenka Lacová
Foto: Jaroslav Filo

Fotogaléria

Diskusia

Neboli nájdené žiadne príspevky.