Náš prvý zápas o kalčeto vyhratý, čo bude ďalej?

12.01.2013 12:59

Dobrovoľníci nízkoprahového klubu Fun club Fortuna sa rozhodli otvoriť nový ročník 2013 fantastickým prekvapením. Vo štvrtok 10.01. sme nechali naše detská dlhšie čakať pred vchodom do klubu, pretože v zákulisí sa pre nich chystalo novoročné prekvapčo. Do klubu nám totižto pribudlo futbalové kalčeto, ktoré sa nám podarilo vybojovať  z projektu, ktorý sme si napísali ešte v decembri roku 2012. Po niekoľko dňovom utajovaní, zmontovaní a premiestňovaní sa nám ho podarilo dostať do klubovne a odovzdať ho do tých správnych - detských rúk!  

Všetci sme víťazi!

Ich nechápajúce pohľady a zároveň obrovská energia a radosť, pri pohľade na nový futbalový stôl v strede  klubu hovorila za všetko. Nová hračka prešla zaťažkávajúcou skúškou, keď vydržala odolávať nátlaku detských rúk a hlasov, keďže počas celého klubu ju detiská neopustila ani na sekundu. Už sa plánujú turnaje, kto s kým kedy bude hrať, vedú sa strategické rozhovory a tajné bojové stretnutia zamerané na to ako poraziť súpera. 

Poďakuj sa ...

Obrovské poďakovanie patrí Lindinmu príbehu, vďaka ktorému  bol projekt podporený, dobrovoľníkom vzorne sa starajúcim o organizáciu, darcovskému portálu ďakujeme.sknadácii Orange, ktorí nám umožnili sprostredkovať detskú výzvu verejnosti a samozrejme anonymným darcom, ktorých peniažky spravili obrovskú radosť celému osadenstvu nášho nízkoprahového klubu.

Rok sa nám ešte len začína a my pevne veríme, že sa nám potvrdí „že ako na nový rok, tak po celý rok“. Fortuna je pripravená bojovať, tak buďte stále s nami a dozviete sa, čo všetko nás tento rok ešte čaká.  

Text a foto: Lenka Lacová

Diskusia

Neboli nájdené žiadne príspevky.