Mikulášske prekvapenie na Fortune

18.12.2012 15:17

Štvrtok 6. decembra 2012 sa v našom klube niesol v znamení Mikuláša. V tento deň nás totiž navštívili Mikuláš s čertom a anjelom, aby odmenili dobré deti mikulášskym balíčkom. Aby sa nám,do klubu nenahrnulo veľké množstvo detí, púšťali sme ich dnu po menších skupinkách. Každý kto chcel dostať balíček, musel Mikulášovi niečo pekné zarecitovať, zaspievať, či preukázať svoje vedomosti. 

Nuž a ako to u nás na Mikuláša vyzeralo? Malý Dalibor zarecitoval známu básničku Pred oknom, za oknom sedí Mikuláš. Povedz nám deduško čo v tom vreci máš... Ďalšie deti zase v krátkej básničke prezradili že v mikulášskom vreci sa ukrývajú oriešky, cukríčky pre dobré detičky.

Dominika s Kikou sa s nami podelili o básničku Mikuláš, Mikuláš je dedko starý, prináša nám veľké dary, nadelí nám radosti, plnú čižmu sladkosťí. Mikuláš je kúzelník, prináša nám darčeky, ale iba pre takých čo celých rok boli dobrý...

Lukáš s Piťukom zarecitovali báseň Mikuláš, Mikuláš je dedko starý, každý rok nosieva preveľké dary. Mikuláš, Mikuláš ty veľký svätý, každý rok prispievaš na dobré veci.

Aj ostatné deti Mikulášovi predviedli svoj umelecký talent. Tých menej odvážnych Mikuláš preskúšal z matematiky a slovenčiny, spýtal sa ich či doma poslúchajú a umývajú si zuby.

Deti, ktoré už dostali mikulášsky balíček sa presunuli na chodbu pred 2. klubovou miestnoosťou, kde sme mali pre nich pripravené občerstvenie a maľovanie na tvár. Mikulásku atmosféru však dovtvorili aj vianočné koledy a piesne, ktoré počas celého klubu vyhrávali z nášho počítača.

Za realizáciu Mikuláskeho klubu pre deti a mládež ĎAKUJEME spoločnosti DELL Slovensko a Mikulášovi Tomášovi z Úsmevu ako dar.

Text: Jaroslav Filo
Foto: Zuzana Spiessová

Fotogaléria

Ďalšie fotky si môžete pozrieť TU.

Diskusia

Neboli nájdené žiadne príspevky.