December na Fortune bude aj vďaka našim partnerom zaujímavejší (aktualizované)

18.11.2011 19:06

Opäť sa blíži december a s ním aj čaro najkrajších sviatkov roka. Aj vďaka našim partnerom môžeme posledný mesiac tohto roka pripraviť rôzne zaujímavé aktivity s tematikou blížiacich sa Vianoc. Cez víkend 2. - 4. decembra ideme s deťmi na zimnú víkendovku do Dolnej krupej, ktorú realizujeme zo schváleného projektu magistrátom Bratislavy. V spolupráci so spoločnosťou DELL Slovensko pripravujeme netradičný klub pre deti a mládež pod názvom Mikuláš na Fortune.

Mikuláš, čert a anjeli si pre deti pripravili mikulášske aktivity, dobrú náladu a mikulášske balíčky pre dobré deti. Vianoce na Fortune je zase názov ďalšej predvianočnej aktivity, ktorú pripravujeme v spolupráci s Apoštolskou cirkvou na Slovensku a ktorú realizujeme v rámci projektu kresťanskej organizácie Samaritan´s Purse - Operácia Vianočné dieťa 2011. Deti sa môžu tešiť na vianočné aktivity, drobné občerstvenie, vianočnú atmosféru a vianočné prekvapenie. Poslednou plánovanou akciou v tomto roku je 29. Vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar ktorého sa po druhý krát môžu zúčastniť aj naše deti. Tie sa môžu tešiť nie len na vystúpenia známych osobností a detí z detských domovov, ale aj na parádnu diskotéku.

V mene nášho anejlského tímu ďakujem všetkým našim podporovateľom, vďaka ktorým môžeme vykonávať naše aktivity pre deti a mládež. Nuž a v prípade, že by ste ich chceli podporiť aj vy stačí ak nám pošlete darcovskú SMS správu v tvare DMS USMEV na číslo 877. Cena 1 SMS je 1 Euro a SMS-ky môžete posielať až do 31. decembra tohro roka. V prípade, že nás chcete podporiť inak kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu funclubfortuna@gmail.comĎAKUJEME!

Autor: Jaroslav Filo