Ako sme s deťmi vyrábali kvetinky

02.11.2012 13:00

Prvý november patril v našom klube zaujímavým výtvarným aktivitám.  V priestoroch detského klubu si deti mohli spolu s nami vyrobiť rôzne kvetinky, ktoré skrášlia naše priestory. Farbičky, papier, lepidlo, krepový papier a šikovné deti prispeli k tomu, že táto aktivita sa naozaj vydarila. Sebastian, Dalibor, Lulo, Miško, ale aj Renátka, Dominika, Sabinka, Veronika i Miška. Tí všetci nám opäť predviedli svoj umelecký talent a zmysel pre fantáziu.

Symbolickým zapálením sviečky sme si s deťmi uctili všetkých tých, ktorí už nie sú medzi nami a povedali si pár slov o spomienke na zosnulých. Prestor však dostala aj populárna kartová hra UNO, ktorú naše deti s obľubou hrávajú. Nuž a čo by to bola za hra keby si ju s deťmi nezahrali aj dobrovoľníci Simonka, Lenka a Jaris. 

Staršie deti si mohli v priestoroch mládežníckeho klubu pozrieť film, či zahrať sa na počítači. Zuzka Spiessová pomohla deťom pri písaní článkov o našich aktivitách, ktoré budú zaradené do súťaže Mladý redaktor 2012, ktorú sme vyhlásili v polovici októbra. Možno to znie neuveriteľne, ale do písania sa s chuťou pustili nie len baby, ale aj chalani. A môžeme skonštatovať, že študentská porota to veru nebude mať jednoduché.

A pretože súťažné články nemôžeme počas trvania súťaže uverejniť, pozreiť si môžete aspoň výtvarné aktivity našich detí. 

Text: Jaroslav Filo
Foto: Jaroslav Filo a deti

Diskusia

Neboli nájdené žiadne príspevky.